En iyi aktarlar nerede baharatçı olarak tabir edilen aktarcı işyerini açmak isteyenler baharatçı dükkan isimleri fikirlerini öğrenmek isteyebilir. Dükkan isimleri konusunda iş yeri türü olarak, baharatçı dükkanı açmak isteyenler kendi işinde ne isim verecekleri aşamasında sıkıntıya düşebilir. Bu durumda baharatçı dükkan isimleri öneri listemiz sayesinde akıllarda kalan ve duyulduğunda hoşunuza gidebilecek türden kelimeleri seçmeye özen gösterdik.
Baharatçı Aktarcılık Açmak Karlı Mıdır?
Bildiğiniz gibi ticaret önemli bir gelir kapısı olup, akla mantığa dayanan her ticaret kar amaçlı ve kazandıran bir sistemdir diyebiliriz. Açılacak olan dükkan türüne bağlı olarak, yer ve zaman da eklenince kar elde etmemek söz konusu değildir. Şöyle düşünebilirsiniz; stadyumun yanında açılan her lokanta para kazandırması muhtemel bir getiri olarak görülebilir. Ancak burada zaman önemlidir yani maçlar hafta sonunda oynanması nedeni ile sadece o günler çok fazla para getiri söz konusudur. Ama diğer günler yani maçların oynanmadığı günler sinek avlanma söz konusu olabilir. Bu nedenle bu işlere girmekten ise daha mantıklı tercihler söz konusu olabilir.
Dükkan çeşitlerine baktığımızda baharatçıların da kar marjı oldukça yüksek iş türlerinden biri olduğu söylenebilir. Baharatçı diğer adı ile aktarcı olması insanların yemeklerinde sürekli buna ihtiyaç duyması nedeni ile sürekli alınan erzaklar arasında. Bu nedenle baharatçılarda bir ürünün alım ile satımı arasında ortalama kar marjı %100 üzerinde olduğu belirtilmektedir.
Baharatçı Dükkan İsimleri Aktarcılık
Baharat dükkanı açanlar öncelikle şuna dikkat etmeleri gerekiyor. Açılan dükkan ile yapılan iş türünün aynı olması ve insanların dükkanın adını söylerken, unutulmayan kelimeyi içermesi hatta çok dikkat çeken dükkan isimleri bırakılmalıdır. Tabi burada reklam da önemli hamleler arasında zira dükkan, ışık tarzında sürekli dikkat çeken bir tasarım halinde olmalı. İnsanlar, baharatçıya giderken temizliğe çok dikkat etmesi nedeni ile buna özen göstermelisiniz. Ayrıca satılan baharatların faydalarını öğrenerek, işinde uzman olan kişilerden satış yapanlar sürekli gelmektedir. Bunu da unutmadan yazalım ve sonrasında dükkan isimleri önerilerine bakalım.
- Acar, Alaaddin, Antep pazarı, Alaturka, Arifoğlu, Ayfer, Arslan, Dadaş, Develi, Çikita, Erzincalılar, Erzurumlular gibi memleket isimleri bırakılabilir. Doğu pazarı, Galata, Gözde, Harem, Saray, Kardeşler, Gültat, Nergiz, Ahenk, Helal, Hazar, Nemrut, Kanaat, Kişilerin soyadları olabilir, Ucuz, Kalite, Tutkum, Miss, Ezgi,
Baharatçı Dükkan İsimleri Önerileri
Daha farklı baharatçı dükkan isimleri isteyenler, aşağıda yer alan listemizi inceleyebilir:
- Anadolu Baharatları
- Aroma Noktası
- Aromatik Baharatlar
- Bahar Lezzet
- Baharat Cenneti
- Baharat Delisi
- Baharat Dünyası
- Baharat Haritası
- Baharat Hazinesi
- Baharat Keyfi
- Baharat Köşesi
- Baharat Pazarı
- Baharat Rüyası
- Baharat Sarayı
- Baharat Zamanı
- Baharatbaz
- Baharatçı Kralı
- Baharatların Efendisi
- Baharatların Şarkısı
- Doğal Baharatlar
- Doğanın Baharatları
- Egzotik Baharatlar
- Ev Yapımı Baharatlar
- Gurme Baharatlar
- Gurmelerin Tercihi
- Kokuların Dansı
- Lezzet Bahçesi
- Lezzet Durağı
- Organik Baharatlar
- Renkli Baharat
- Sağlıklı Baharatlar
- Saray Baharatları
- Şifalı Baharatlar
- Tat Baharat
- Tatların Ucunda
- Tatlı Baharatlar
- Taze Baharatlar
- Yaşam Baharatları
- Zerdeçal
- Zevkli Baharatlar